Луојанг Мингзхен правац стил лопта Цо., Лтд

Производи

Новости и догађаја

Студирам на механичке карактеристике велике брзине котрљају правац од Аеро-мотор

Са развојем науке и технологије и Аеро-мотор перформансе се повећава. Котрљају улежиштење Аеро-мотор ротора система у широкој употреби као потпора, механичке карактеристике на динамичке карактеристике система ротора има важне импликације, поготово више изговара се великом брзином. Стога, да би се задовољиле потребе нових генерација напредне функције аеро-мотор развоја, истраживања на Аеро-мотор велике брзине кугла која је неопходна. Овај рад се фокусира на механичка својства од велике брзине котрљају улежиштење Аеро-мотора, извршена следећи рад: (1) динамику и ограницена елемент метода је навикао, снима правац механички модел је успостављен, котрљају лежишта оптерећење дистрибуције проучавао, анализу различитих параметара структуре и оптерећење на контакт угао, дисторзија, ефекти од контакта утрнулост и ограничење брзине закона. Поређење резултата израчунатог и експериментално показују да резултати су у складу са експерименталним резултатима два алгоритама ограницена елемент метода има предности у прецизности и квази-динамичког метода има предности у погледу ефикасности. (2 ) на основу еластохyдродyнамиц подмазивање теорија студија на минималну уље филм дебљину котрљају лежишта нафте и филмски укоценост карактеристике, анализирати ефекте различитих оптерећења параметре, на њихову. Уље филм утрнулост и укочен врат се комбинују и композитне укочен врат од утицаја изведен, појам и обрачун из Ролинг који носе еквивалентне укоценост метод је предложило је. Нисам напредовао од је минијатурни мотор са керамичке котрљају лежишта се мере да њен еквивалент укочен врат и дампинг. Студије показују да то у одређеним инсталацијама, подмазивање и учитају стање, када је фреквенција однос λ 1 сат, који носе еквивалентне укочен врат као брзина повећава. (3 ) с обзиром на ефекат кугла која радијално одобрење и других фактора, формула за израчунавање умор живот котрљајућих измењен. Студије показују да је то утицај замор живота кугла која, без узимања у обзир утицај на високе лопте израчунавања резултата. Складу са измењеном формулом, анализира структуру и ефекат параметри оптерећења на замор живот котрљајућих, предложио метод и мера који носе живот умор. Установљени котрљају проклизавам модел истраживања лопту и клизна брзину варијација угаоном брзина ротације, представља методе и мере за спречавање улежиштење кочења.


Истрага

Ако имате било који истрагу око наводне или сарадњу, слободно Пишите нам на info@mzsteelball.com или користити следећи образац за истрагу. Нам продаје представник ће вас контактирати у року од 24 сата. Хвала на интересовању за наше производе.

Контактирајте нас
Адреса: Лиупо село, Манглинг град, Yансхи, Луојангу, Хенан, Кина.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Е-пошта:info@mzsteelball.com
Дом | о нама | Производи | Техничке информације | Фото-галерија | Новости и догађаја | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница