Луојанг Мингзхен правац стил лопта Цо., Лтд

Производи

Knowledge
Дом > Изложба > Садржај

Овај тренд специјализације од универзалне правац постаје све јасније

Source:Луојанг мингзхен лежајеви челик јаја Цо., Лтд | Updated: Jan 18, 2017

Уз континуирани развој националне економије и развој индустријских производа, потражња за лежишта се повећава и новије верзије, и техничких услова су већи и већи. Који носе различите, али у фокусу развој треба да буде велика количина и производима високе технологије, посебно струја не може бити самодовољна, треба велики сопхистицатедцомплеx, који носе много увезених лежишта и може да представља правцу развоја, посебно у Аутомобилска индустрија, индустрија алата, железничке индустрије, петрохемијска машине, машине за текстилну и металуршку индустрију замијенити увезене лежишта.


Имајући тип "," Количина "," ниво, концентрација производње има значајан утицај на развој који носе индустрије. Стога , правац индустрија је била у центру пажње развоју поља. Ниска вибрација, звук, високу прецизност специјални лежајеви, комбиноване лежајеви, петрохемијска машинерију лежајеви, аутомобилски, железнице и друге транспортне индустрије лежајеви, грађевинске машине лежишта. НЦ опреме треба да убрза темпо развоја у тим областима за правац, како би се континуирано побољшавамо нам правац производња ниво и развој брзине, како би се побољшати на техничком нивоу и који носе прецизност, скратите циклуса производње правац, смањити трошкове, проширити извоз лежишта и ЦНЦ опрема ће играти врло важну улогу.


У имајући процеса производње, који носе протезу тањир печаћење умрети и пластични кавез избочине, разне котрљање тијела печаћење умри, печаћење спољни прстен игла лежајеви са високом прецизношћу укалупи, хладни роллинг који носе калуп и ковања умиру и калуп који носе Скупштина производње, НЦ уређаји ће морати да буде ефикасна, високу прецизност. Јер домаће ЦНЦ опрема не може испунити функцију и прецизности правац индустрија део опреме НЦ високу прецизност се увозе, део домаће опреме или опреме за решавање трансформација домаће опреме, постоји велика потражња, али тренутне окупације стопа је низак.


Професионалне производње улежиштење производа одређује производе према карактеристикама развој ЦНЦ производних линија. Високу прецизност, ниска бука, велики волумен, ниске цене је кључ за производњу моторног лежишта. У овом тренутку, домаћа производња дубоку бразду кугла која има 300 о аутоматска линија за брушење производње, ЦНЦ технологију можете значајно побољшати ниво производње ниско бука мотора; Аутоматско брушење линија за производњу аутоматска производна линија се тренутно састоји од микро и мини смер ка аутоматска линија за производњу од великог утицаја производње раст у на. Самим тим са захтевима ЦНЦ технологију постаје више Разноврсна, више тешко. Аутоматска линија за производњу активно мерење технологије, из авиона тестирања технологију, аутоматско грешка компензацију, аутоматско праћење производње и квалитета, правовремено пренос нумеричку контролу, технологија анализе квалитета и други процес контролисати методе.


Имајући Скупштина (Аутоматско препознавање, аутоматско паковање који садрже производе који носе аутоматска линија) оптерећен проблем технолошког напретка. У познати правац компанијама у иностранству, ова технологија успјешно затворила за много година. Док домаће увођење страних, ефекат је још увек није задовољавајући. Тако истраживања аутоматска линија за производњу имајући скупштини, и правац брушење и аутоматска линија за производњу органске везе, правац за побољшање ефикасности и квалитета производа, смањење броја који носе делове у ток процеса, смањење утицаја људске интервенције, смањимо трошкове, значај је значајан. Због мноштво лежишта, различитим формама, аутоматска линија скупштина има своје особине, па правац индустрија скупштине правац у нумеричку контролу опремљености.


Истрага

Ако имате било који истрагу око наводне или сарадњу, слободно Пишите нам на info@mzsteelball.com или користити следећи образац за истрагу. Нам продаје представник ће вас контактирати у року од 24 сата. Хвала на интересовању за наше производе.

Контактирајте нас
Адреса: Лиупо село, Манглинг град, Yансхи, Луојангу, Хенан, Кина.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Е-пошта:info@mzsteelball.com
Дом | о нама | Производи | Техничке информације | Фото-галерија | Новости и догађаја | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница